Bank Degroof Petercam treedt op als Loket Instelling in het kader van het vrijwillig en onvoorwaardelijk openbaar overnamebod op Sapec NV

Bank Degroof Petercam treedt op als Loket Instelling in het kader van het vrijwillig en onvoorwaardelijk openbaar overnamebod uitgebracht door Soclinpar SA op alle aandelen uitgegeven door Sapec SA/NV die niet reeds in het bezit zijn van de Bieder, Financière Frédéric Jacobs of de Doelvenootschap.

Prospectus, samenvatting van de Prospectus (in het Nederlands) en het aanvaardingsformulier zijn beschikbaar in bijlage

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België