Bank Degroof Petercam treedt op als Loket Instelling in het kader van het vrijwillig en onvoorwaardelijk openbaar overnamebod op Sapec NV

Bank Degroof Petercam treedt op als Loket Instelling in het kader van het vrijwillig en onvoorwaardelijk openbaar overnamebod uitgebracht door Soclinpar SA op alle aandelen uitgegeven door Sapec SA/NV die niet reeds in het bezit zijn van de Bieder, Financière Frédéric Jacobs of de Doelvenootschap.

Prospectus, samenvatting van de Prospectus (in het Nederlands) en het aanvaardingsformulier zijn beschikbaar in bijlage

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België