Bank Degroof Petercam verkozen tot Best Private Bank 2016 in België door Euromoney

Het magazine Euromoney heeft de winnaars bekendgemaakt van zijn ‘Private Banking and Wealth Management Survey 2016’. Bank Degroof Petercam werd bekroond tot ‘Best private banking services overall 2016’ in België en heeft ook de eerste prijs in de wacht gesleept in de volgende categorieën:

  • Net-worth-specific services
  • Asset Management
  • Family Office Services
  • Research and Asset Allocation Advice
  • Philanthropic Advice
  • Succession Planning Advice and Trusts

Philippe Masset, CEO van Bank Degroof Petercam: "Deze prijs vormt een mooie erkenning van ons business model, maar vooral ook een aanmoediging voor het al werk dat in het kader van onze fusie werd verricht. Het is een bevestiging van onze nieuwe entiteit als onafhankelijke financiële referentie-instelling in België ."

Xavier Van Campenhout, hoofd van de Private Banking Bank Degroof Petercam: "We wijden deze prijs in de eerste plaats aan onze cliënten voor hun trouw maar ook aan onze medewerkers voor hun expertise en engagement. Deze prijs motiveert ons om telkens beter te doen en om ons iedere dag opnieuw in te zetten om het vertrouwen van onze cliënten te verdienen."

Sinds 1992 bekroont Euromoney, een toonaangevende internationaal financieel tijdschrift, de beste financiële instellingen. De resultaten van het onderzoek zijn gebaseerd op het oordeel van de belangrijkste spelers in vermogensbeheer in België (private bankers, family offices), die stemmen op hun sectorgenoten.

Contacteer ons
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België