Degroof Petercam Investment Banking staat op de 2e plaats in Europees klassement voor private plaatsingen

Degroof Petercam is erkend door Private Placement Monitor (PPM) in zijn klassement voor de Europese private plaatsingsmarkt in 2019. Degroof Petercam Investment Banking staat op de tweede plaats in Europa en de Benelux en op de derde plaats in Frankrijk. Met 17 deals in Europa, voor een totale waarde van 629 miljoen euro, consolideert Degroof Petercam Investment Banking haar positie als referentiespeler op de Europese private plaatsingsmarkt.

François Wohrer, Group Head of Degroof Petercam Investment Banking: "Onze plaats in de top van het klassement bevestigt onze leiderspositie en illustreert de relevantie van ons model, dat een dynamische pan-Europese expertise in het opzetten en structureren van deals combineert met een sterke distributiecapaciteit bij Europese institutionele investeerders. Wij zijn de uitgelezen partner voor het structureren en uitvoeren van transacties tussen 15 miljoen en 1,5 miljard euro voor bedrijven, variërend van KMO's tot grote ondernemingen".

Het klassement wordt elk jaar uitgevoerd door PPM - ​ een gespecialiseerd onderzoeksbureau dat zich concentreert op het verstrekken van informatie over de kapitaalmarkten - ​ en is gebaseerd op het aantal uitgevoerde transacties.

Over Degroof Petercam Investment Banking

Degroof Petercam Investment Banking biedt aan bedrijven een volledig gamma diensten in corporate finance (fusies en overnames, kapitaalmarkttransacties en adviesverlening) en in financiële markten (aandelenonderzoek, trading en derivaten) aan. Het team van 130 professionals is gevestigd in Brussel, Parijs, Lyon, Luxemburg, Barcelona en Amsterdam en staat ten dienste van institutionele investeerders, bedrijven en ondernemers.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met