Degroof Petercam opent nieuw kantoor

Het beweegt bij Degroof Petercam. Van Kortrijk tot de Kempen.

  • Op 1 oktober opent Degroof Petercam een nieuw kantoor. Het zevende Degroof Petercam kantoor in Vlaanderen neemt zijn intrek in het d’Offiz Business Center, Parklaan 46 in Turnhout. Ervaren private banker Kathy Mertens zal samen met haar team particuliere cliënten, ondernemers en familiebedrijven begeleiden.
  • Kortrijkzaan, bankier en ondernemer Olivier Rogiest staat sinds 3 september als directeur aan het hoofd van het Degroof Petercam kantoor in Kortrijk. Tot voor kort leidde hij als CEO een West-Vlaams familiebedrijf.

Dichtbij, in vertrouwen

Als vermogensbeheerder en zakenbank staat Degroof Petercam cliënten bij in het doen groeien, beschermen en overdragen van hun vermogen. En dit voor zowel persoonlijk als professioneel vermogen. Het persoonlijk contact is hierbij van niet te onderschatten belang.

“Onze cliënten praten met ons over wat voor hen belangrijk is: hun familie, hun onderneming, hun toekomst, hun vermogen. Het is logisch dat ze dat het liefst face-to-face doen en met experten die ze vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat ze dat dicht bij huis kunnen, nu ook in de Kempen.” - Kathy Mertens, regiodirecteur Kempen, Degroof Petercam


Ondernemend (in) Vlaanderen

Door voor Turnhout te kiezen, kiest Degroof Petercam voor haar zevende kantoor in Vlaanderen een goed bereikbare locatie in het hart van een ondernemende regio. Haar expertise als vermogensbeheerder en zakenbank sluit nauw aan bij de noden van een grote groep Kempenaars en Kempense ondernemingen.

Ook aan de andere kant van Vlaanderen zijn er veranderingen. Op 3 september verwelkomde Degroof Petercam Olivier Rogiest als nieuwe directeur van haar kantoor in Kortrijk[1]. Olivier Rogiest combineert een uitgebreide ervaring in de financiële sector met een jarenlange ervaring als CEO van een familiebedrijf.

“Met Olivier staat in Kortrijk niet alleen een bankier, maar ook een familiaal ondernemer aan het roer. Hij kent de dynamieken van een familiebedrijf van binnenuit en weet wat het is om ondernemer te zijn. Dat betekent dat hij niet alleen het DNA van onze groep deelt, maar eerst en vooral dat hij zeer dicht bij onze cliënten staat.” - Franchy Van Waeyenbergh, verantwoordelijke Private Banking Vlaanderen, Degroof Petercam

Het kantoor regio Kempen is het twaalfde Belgische kantoor van Degroof Petercam. In Vlaanderen heeft Degroof Petercam kantoren in Turnhout, Kortrijk, Knokke, Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

 

 

 

[1] President Kennedypark 8, 8500 Kortrijk

Bob De Leersnyder

External Communication Manager, Bank Degroof Petercam

Alexandra Niehe

Head of corporate communications, Bank Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Contact