Degroof Petercam opent nieuw kantoor in Wemmel

Degroof Petercam opent nieuw kantoor in Wemmel

Begin 2020 opende Degroof Petercam een nieuw kantoor in Wemmel, haar dertiende kantoor in België. Een team van een 5-tal ervaren private bankers zullen er particuliere cliënten, ondernemers en familiebedrijven begeleiden.

Als private bank en zakenbank staat Degroof Petercam cliënten bij in het beheren, beschermen en overdragen van hun vermogen. En dit voor zowel hun privé als professioneel vermogen. Het persoonlijk contact is daarbij van niet te onderschatten belang.

Onze cliënten praten met ons over wat voor hen belangrijk is: hun gezin, hun onderneming, hun toekomst, hun vermogen. Het is logisch dat ze dat het liefst face-to-face doen en met experten die ze vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat ze dat dicht bij huis kunnen,” aldus Sabine Caudron, co-head Private Banking Brussels.

 “Voor cliënten die wonen in het noorden van Brussel, langs de Ring naar Halle, maar ook in de hele regio Vlaams-Brabant ten westen van Brussel is het kantoor gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, de E40 of de Brusselse Ring. Zo kunnen we onze cliënten op een ontspannen manier ontmoeten op elk moment van de dag, zonder daarvoor uren in de file te moeten staan,” besluit kantoordirecteur Dominique Broucke.

De andere regionale kantoren van Degroof Petercam  zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Gosselies, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Namen, Turnhout en Waver.

Adres

Neerhoflaan 8/0 - 1780 Wemmel | Parking: Frans Robbrechtsstraat
 

Hoge resolutie foto’s zijn beschikbaar op aanvraag [email protected]

Contacteer ons
Arnaud Denis External Communication, Degroof Petercam
Arnaud Denis External Communication, Degroof Petercam
Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België