Degroof Petercam opent nieuw kantoor in Wemmel

Begin 2020 opende Degroof Petercam een nieuw kantoor in Wemmel, haar dertiende kantoor in België. Een team van een 5-tal ervaren private bankers zullen er particuliere cliënten, ondernemers en familiebedrijven begeleiden.

Als private bank en zakenbank staat Degroof Petercam cliënten bij in het beheren, beschermen en overdragen van hun vermogen. En dit voor zowel hun privé als professioneel vermogen. Het persoonlijk contact is daarbij van niet te onderschatten belang.

Onze cliënten praten met ons over wat voor hen belangrijk is: hun gezin, hun onderneming, hun toekomst, hun vermogen. Het is logisch dat ze dat het liefst face-to-face doen en met experten die ze vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat ze dat dicht bij huis kunnen,” aldus Sabine Caudron, co-head Private Banking Brussels.

 “Voor cliënten die wonen in het noorden van Brussel, langs de Ring naar Halle, maar ook in de hele regio Vlaams-Brabant ten westen van Brussel is het kantoor gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, de E40 of de Brusselse Ring. Zo kunnen we onze cliënten op een ontspannen manier ontmoeten op elk moment van de dag, zonder daarvoor uren in de file te moeten staan,” besluit kantoordirecteur Dominique Broucke.

De andere regionale kantoren van Degroof Petercam  zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Gosselies, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Namen, Turnhout en Waver.

Adres

Neerhoflaan 8/0 - 1780 Wemmel | Parking: Frans Robbrechtsstraat
 

Hoge resolutie foto’s zijn beschikbaar op aanvraag press@degroofpetercam.com

Arnaud Denis

External Communication, Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met