Degroof Petercam rond de 11de editie van de Real Estate Conference af

Degroof Petercam Investment Banking organiseerde vorige week in Brussel haar 11de Real Estate Conference, waar bedrijfsleiders van Belgische beursgenoteerde bedrijven en institutionele beleggers uit Europa samenkwamen.

Tijdens de twee dagen durende conferentie hielden 66 institutionele beleggers meer dan 650 meetings met niet minder dan 27 beursgenoteerde bedrijven. Dit jaar lag de focus vooral op de impact van de stijgende rentevoeten en de manier waarop de veranderende economische omstandigheden de bedrijfsmodellen van de ondernemingen zullen beïnvloeden. Dankzij de conferentie komen beleggers in contact met managementteams en blijven ze op de hoogte van belangrijke updates over hun huidige en toekomstige investeringen. Zo is de conferentie door de jaren heen een referentie geworden in de vastgoedsector.

François Wohrer, hoofd van Degroof Petercam Investment Banking, zegt: "Onze equity research en sales teams hebben een sterke diepgaande kennis en een uniek netwerk in de vastgoedsector opgebouwd. Door de markt- en sectortrends te verkennen, blijven we onze klanten met expertise begeleiden door deuren naar opportuniteiten te openen".

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met