Degroof Petercam verkozen tot Best Liquidity Provider op NYSE Euronext Brussels

Bank Degroof Petercam is voor de achtste keer op rij verkozen tot ‘Best Liquidity Provider’op NYSE Euronext Brussels voor haar prestaties over 2017. Deze award wordt elk jaar toegekend aan de financiële instelling die als beste liquiditeitsverschaffer op de markt heeft opgetreden. Met deze overeenkomsten verbindt de bank zich om beursgenoteerde bedrijven ondersteuning te bieden ​ bij de beursnotering van het bedrijf door te zorgen voor regelmatige noteringen (bij opening, tijdens de beurssessie en bij sluiting van de markt) en voor een kleinere spread tussen bied- en laatkoersen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Contact