Degroof Petercam versterkt zijn aanwezigheid in de Brusselse rand met de opening van twee nieuwe kantoren

Na de inhuldiging van een kantoor in Wemmel vorig jaar, kondigt Degroof Petercam de officiële opening aan van twee nieuwe kantoren, één in Sint-Pieters-Woluwe en één in Ukkel. Deze twee nieuwe locaties laten Degroof Petercam toe de aanwezigheid van zijn Private Banking activiteiten in de Brusselse rand uit te breiden om zijn cliënten meer flexibiliteit en nabijheid te bieden. Deze twee nieuwe adressen, toegevoegd aan het netwerk van 14 bestaande kantoren verspreid over het Belgisch grondgebied, brengen ons dichter bij onze cliënten in het oosten en het zuiden van Brussel.

Met deze twee nieuwe openingen toont Degroof Petercam zijn wil om een omnichannel strategie te voeren die de ontwikkeling van aangepaste performante digitale tools combineert met een regionaal netwerk van lokale kantoren. ​

Bruno Colmant, CEO Degroof Petercam en hoofd van Private Banking: "In onze Private Banking activiteiten zijn ontmoetingen met onze cliënten een bevoorrecht moment. Het zijn belangrijke momenten voor gezinnen. We zien onze cliënten vaak met hun kinderen. Wij willen hen de grootst mogelijke flexibiliteit kunnen bieden. Het zijn onze cliënten die het kanaal kiezen dat het best aan hun behoeften beantwoordt, hetzij door een aanbod van performante digitale tools, hetzij door hen toegang te geven tot kantoren dicht bij hun woonplaats, waar we hen kunnen ontvangen."

 • Adres van ons nieuw kantoor in Ukkel
  Degroof Petercam – Brussels South
  Hagedoornlaan 1
  1180 Brussel
  E-mail: pb.brusouth@degroofpetercam.com
  Tel: +32 2 662 88 40
 • Adres van ons nieuw kantoor in Sint-Pieters-Woluwe
  Degroof Petercam – Brussels East
  Mechelsesteenweg 455 (de vier armen)
  1950 Brussel
  E-mail: pb.brueast@degroofpetercam.com
  Tel: +32 2 662 89 20

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Contact