Economen Bank Degroof Petercam publiceren nieuw boek: ‘20 essentiële vragen over de financieel-economische toestand van vandaag’

In hun meest recente boek beantwoorden de economen van Bank Degroof Petercam 20 actuele vragen op een manier die de lezer zal helpen om de actuele complexe financieel-economische situatie beter te begrijpen. Het boek is gratis te downloaden via The Blog.

Bruno Colmant, Hans Bevers Michiel Verstrepen, Thomas Van Rompuy en Alexandre Gauthy gaan dieper in op onder andere volgende vragen: Zorgen robots er voor dat jobs verdwijnen? Zal de eurozone in haar huidige vorm overleven? Zal de rente altijd zo laag blijven? Wat is staatsschuld? Hoe staat de wereldeconomie er anno 2017 voor? Wat is de impact van de centrale bank op mijn beleggingen? Wat zijn de gevolgen van een vergrijzende samenleving? Is een basisinkomen in België een goed idee?

Elke zes maanden verschijnt een boek waarin de economen van Bank Degroof Petercam actuele economische vraagstukken aankaarten. Eerder verschenen in deze reeks ‘Tijd nemen voor diepgang’ en ‘De digitale economie: droom of nachtmerrie?’.  

20 essentiële vragen over de financieel-economische toestand van vandaag - Hans Bevers

Bob De Leersnyder

External Communication Manager

Bank Degroof Petercam