Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 mei 2020

Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 mei 2020

Voorafgaand aan de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders voorzien op 26 mei aanstaande en zoals vereist door de wet, werden de financiële staten van de Groep voor 2019 ter beschikking gesteld aan onze aandeelhouders.

De rekeningen dienen nog formeel te worden goedgekeurd door de aandeelhouders op de vergadering. De financiële staten van 2019 zullen derhalve na de aandeelhoudersvergadering openbaar worden gemaakt op onze website.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België