Bank Degroof Petercam verwelkomt Bob De Leersnyder als nieuwe External Communication Manager

Bob De Leersnyder vervoegt het corporate communicatie team van Bank Degroof Petercam en zal de persrelaties en externe communicatie voor zijn rekening nemen.

Bob neemt binnen het team de rol over van Thomas Van Rompuy en rapporteert aan Alexandra Niehe, Head of Corporate Communication.

Hij vertegenwoordigde eerder de financiële sector als Public Affairs Consultant, waarna hij ook werkte als woordvoerder en External Communication Manager voor sectorfederatie Febelfin en voor ING België.

Telefonisch kunt u hem bereiken op +32 2 662 87 03 of +32 472 50 76 37, per mail via b.deleersnyder@degroofpetercam.com.

Persbericht met foto in bijlage.

Contacteer ons
Bob De Leersnyder External Communication Manager, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications, Bank Degroof Petercam
Bob De Leersnyder External Communication Manager, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam België

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam België
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België