Degroof Petercam adviseert NSI in de private plaatsing van 10,3% van het aandelenkapitaal van Intervest Offices & Warehouses

Op 19 februari 2016 maakte NSI bekend dat het 10,3% van het kapitaal van de Belgische GVV Intervest Offices & Warehouses (« IOW ») verkocht heeft via een private plaatsing bij institutionele investeerders. 

Deze transactie volgt op de succesvolle ‘accelerated private placement’ van 35% van het kapitaal van IOW (€ 110 miljoen) die de groep realiseerde in juni 2015.

Bank Degroof Petercam trad op als ‘Sole lead manager and bookrunner’ in deze transactie.

Contacteer ons
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België