Degroof Petercam Corporate Finance adviseert in overname van Woluwe Shopping Centre

Eurocommercial Properties kondigt aan dat het - in navolging van een bindend bod - nu in een fase van exclusieve onderhandelingen en due diligence treedt voor de aankoop van (het grootste deel van) Woluwe Shopping Centre. ​ ​

Degroof Petercam Corporate Finance treedt op als financieel raadgever van Eurocommercial Properties. ​

Eurocommercial Properties N.V. is een Euronext-beursgenoteerde vastgoed investeringsmaatschappij en één van Europa’s meest ervaren investeerders in retail vastgoed.

Eurocommercial Properties, gesticht in 1991, bezit op vandaag 32 retail vastgoedeigendommen in Frankrijk, Italië en Zweden met totale activa van ongeveer €4 miljard. ​

Meer informatie over de details van de aankoop kunnen worden gevonden in het persbericht van Eurocommercial Properties (persbericht enkel beschikbaar in het Engels).

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België