Degroof Petercam Corporate Finance adviseert in overname van Woluwe Shopping Centre

Eurocommercial Properties kondigt aan dat het - in navolging van een bindend bod - nu in een fase van exclusieve onderhandelingen en due diligence treedt voor de aankoop van (het grootste deel van) Woluwe Shopping Centre. ​ ​

Degroof Petercam Corporate Finance treedt op als financieel raadgever van Eurocommercial Properties. ​

Eurocommercial Properties N.V. is een Euronext-beursgenoteerde vastgoed investeringsmaatschappij en één van Europa’s meest ervaren investeerders in retail vastgoed.

Eurocommercial Properties, gesticht in 1991, bezit op vandaag 32 retail vastgoedeigendommen in Frankrijk, Italië en Zweden met totale activa van ongeveer €4 miljard. ​

Meer informatie over de details van de aankoop kunnen worden gevonden in het persbericht van Eurocommercial Properties (persbericht enkel beschikbaar in het Engels).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Contact