Degroof Petercam derde meest aantrekkelijke werkgever in het Brussels gewest

Degroof Petercam corporate finance rondt plaatsing nieuwe aandelen af

Vrijdag 28 oktober 2016 — Bank Degroof Petercam is verkozen tot de 3de meest aantrekkelijke werkgever in het Brusselse gewest door Randstad. De human resources-dienstverlener voerde zijn onderzoek uit bij 1500 respondenten in de regio Brussel. 41,9% van de mensen die het bedrijf kennen, wil er ook graag gaan werken. Daarmee wint Bank Degroof Petercam de bronzen award, na de Franstalige commerciële radio- en televisiezender RTL en van chocolatier Leonidas.

Nummer 1 positie voor de zogenaamde ‘bouwstenen’

Naast de algemene aantrekkelijkheid meet Randstad ook hoe de bedrijven scoren op de verschillende eigenschappen die bepalend zijn voor de aantrekkelijkheid van een werkgever. Hier haalt Degroof Petercam het beste resultaat, met een nummer één-positie voor 5 van de 10 bouwstenen: ‘kwalitatieve opleidingen’, ‘werkzekerheid’, ‘sterk management’, ‘competitief loonpakket’ en ‘financiële gezondheid’.

“Wij zijn verheugd deze erkenning te mogen ontvangen. Onze medewerkers vormen het meest waardevolle ‘kapitaal’ om onze cliënten te helpen hun ambities waar te maken. Daarom willen we de best mogelijke werkplek zijn. Voortdurend investeren in de ontwikkeling van onze mensen en in een optimale werkomgeving en nieuwe talentvolle medewerkers aantrekken,”, aldus Jean-Marc Verbist, Chief Human Ressource Officer van Bank Degroof Petercam.