Degroof Petercam derde meest aantrekkelijke werkgever in het Brussels gewest

Degroof Petercam corporate finance rondt plaatsing nieuwe aandelen af

Bank Degroof Petercam is verkozen tot de 3de meest aantrekkelijke werkgever in het Brusselse gewest door Randstad. De human resources-dienstverlener voerde zijn onderzoek uit bij 1500 respondenten in de regio Brussel. 41,9% van de mensen die het bedrijf kennen, wil er ook graag gaan werken. Daarmee wint Bank Degroof Petercam de bronzen award, na de Franstalige commerciële radio- en televisiezender RTL en van chocolatier Leonidas.

Nummer 1 positie voor de zogenaamde ‘bouwstenen’

Naast de algemene aantrekkelijkheid meet Randstad ook hoe de bedrijven scoren op de verschillende eigenschappen die bepalend zijn voor de aantrekkelijkheid van een werkgever. Hier haalt Degroof Petercam het beste resultaat, met een nummer één-positie voor 5 van de 10 bouwstenen: ‘kwalitatieve opleidingen’, ‘werkzekerheid’, ‘sterk management’, ‘competitief loonpakket’ en ‘financiële gezondheid’.

“Wij zijn verheugd deze erkenning te mogen ontvangen. Onze medewerkers vormen het meest waardevolle ‘kapitaal’ om onze cliënten te helpen hun ambities waar te maken. Daarom willen we de best mogelijke werkplek zijn. Voortdurend investeren in de ontwikkeling van onze mensen en in een optimale werkomgeving en nieuwe talentvolle medewerkers aantrekken,”, aldus Jean-Marc Verbist, Chief Human Ressource Officer van Bank Degroof Petercam.

Top 10 meest aantrekkelijke werkgevers in het Brussels gewest

PNG - 99 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met