Degroof Petercam ondersteunt de businessclub voor vrouwen ’The Nine’ als corporate sponsor.

'The Nine' werd begin 2021 gelanceerd op initiatief van Georgia Brooks en is een business, sociale en culturele club in Brussel. The ‘Nine’ is gevestigd in de Europese wijk, in een volledig gerenoveerd art nouveau herenhuis. De plek beschikt over een restaurant, coworking ruimtes, vergaderzalen, een bibliotheek en een kunstgalerij. Naast een ontmoetingsplek voor haar leden wil ‘The Nine’ ook een programma van dynamische evenementen aanbieden met conferenties, culturele activiteiten, en workshops in het hart van Brussel, het organiseert ook liefdadigheidsactiviteiten. ‘The Nine' verwelkomt alle genders als gasten en voor publieke evenementen. De officiële opening vond plaats op 9 september. De inschrijvingen zijn beperkt tot 500 leden en deze zijn goed op weg om het quotum te bereiken.

De steun van Degroof Petercam aan dit initiatief weerspiegelt het engagement van de groep om een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in de bedrijfswereld te bevorderen. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met