Degroof Petercam zet haar digitale transformatie voort met een nieuwe versie van haar MyDP-app

Degroof Petercam zet haar digitale transformatie voort met een nieuwe versie van haar MyDP-app

Degroof Petercam zet haar digitale transformatie van haar dienstenaanbod resoluut verder door met de lancering van een nieuwe versie van haar cliënteninterface platform, MyDP. Die web- en mobiele app is toegankelijk voor private banking cliënten en stelt hen in staat om hun portefeuille op een vlotte en veilige manier online te beheren.

Na de migratie van de IT-infrastructuur naar de cloud begin dit jaar, betekent die nieuwe ontwikkeling, uitgevoerd in samenwerking met de IT-integrator Wavenet, een nieuwe belangrijke stap in de digitale transformatie van Degroof Petercam. De upgrade, die nu beschikbaar is voor het private banking cliënteel, draagt bij tot een betere gebruikerservaring door de gegevens meer flexibiliteit en eenvoudig te visualiseren. De gekozen oplossing is gebaseerd op React-technologie en laat toe toekomstige ontwikkelingen te versnellen en nieuwe diensten beschikbaar te maken.  

Thomas Van Rompuy, COO Private Banking and Head of Transformation: "De implementatie van de nieuwe versie van MyDP stelt ons in staat om onze cliënten de best mogelijke ondersteuning te verlenen door een interface aan te bieden die voortdurend kan worden aangepast aan hun veranderende behoeften. Het platform, dat gebaseerd is op een open architectuurprincipe, zal ons ook toelaten om ons dienstenaanbod in de toekomst te verrijken door ecosystemen met partners zoals fintech of andere financiële spelers in te bouwen die geavanceerde digitale diensten kunnen aanbieden aangepast aan de behoeften van onze cliënten.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België