Economen Degroof Petercam publiceren nieuw boek : "20 Essentiële vragen over de Belgische economie"

In hun vierde boek, gaan de economen van Degroof Petercam aan de hand van 20 vragen dieper in op de actuele socio-economische situatie van België. Het boek is gratis te downloaden via The Blog.

Vragen die Hans Bevers, Bruno Colmant, Michiel Verstrepen en Alexandre Gauthy stellen en zonder omwegen beantwoorden zijn onder andere: Wat zijn de belangrijkste troeven en economische uitdagingen van ons land? Werken de overheidsdiensten efficiënt? Is de staatsschuld houdbaar? Is sprake van een Belgische vastgoedbubbel? Is er een grote kloof tussen de regio's? Hoe kunnen we het mobiliteitsprobleem oplossen? Is de Belgische economie duurzaam?

Eerder verschenen in de reeks boeken waarin de economen van Bank Degroof Petercam actuele economische vraagstukken aankaarten: ‘Tijd nemen voor diepgang’, ‘De digitale economie: droom of nachtmerrie?’ en '20 Essentiële vragen over de financieel-economische toestand van vandaag'.

Bob De Leersnyder

External Communication Manager, Bank Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met