Evolutie in de Zwitserse markt

Bank Degroof Petercam heeft haar minderheidsparticipatie in de Zwitserse bank Landolt & Cie verkocht. Met deze transactie zet de bank een belangrijke stap die de weg opent naar een verdere autonome en ambitieuze groei van de activiteiten in Zwitserland via het bestaande filiaal Petercam Banque Privée (Suisse). Het filiaal is 100% in handen van Bank Degroof Petercam en is actief in de Zwitserse markt sinds 1968.

We hebben als doelstelling om in Zwitserland onze referentiestatus als private bank te behouden en uit te bouwen door de expertise en kennis van de groep Degroof Petercam verder aan te bieden”, aldus Philippe Masset, CEO van Bank Degroof Petercam. 

Contacteer ons
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België