Hans Bevers benoemd tot Chief economist van Bank Degroof Petercam

Hans Bevers is benoemd tot Chief economist bij Bank Degroof Petercam. In deze nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de uitwerking van het algemeen macro-economische scenario alsook voor de analyse van de economische thema’s. In deze nieuwe rol zal hij rapporteren aan Bruno Colmant, Head of Marco research en lid van het directiecomité.

Hans Bevers (1982) is titularis van een bachelor in toegepaste economische wetenschappen en een master in economie (Universiteit van Antwerpen). Hij vervoegde Petercam in 2011 als senior economist waar hij meewerkte aan het opstellen van het macro-economische scenario en verantwoordelijk was voor de economische analyse van de groeimarkten. Daarvoor werkte hij als econoom bij VOKA en bij KBC. 

Daarnaast heeft Bank Degroof Petercam Thomas Van Rompuy benoemd, huidig Directeur strategie en communicatie bij Febelfin, als Senior executive advisor. Hij zal zich binnen het departement Corporate communication inlaten met de persrelaties en de public relations en zal zijn expertise ter beschikking stellen van het departement Macro research. Hij zal rapporteren aan Alexandra Niehe, Head of corporate communication, en aan Bruno Colmant. Thomas van Rompuy (1986) heeft een master in beleidseconomie en een master in politieke wetenschappen (KU Leuven) en werkte voordien bij het communicatie consultancy bedrijf Akkanto en de Federale Overheidsdienst Economie.

Contacteer ons
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België