Nathalie Basyn wordt CFO van de toekomstige groep Degroof Petercam

Nieuwe benoeming binnen directiecomité

Nathalie Basyn zal worden benoemd tot CFO en lid van het Group Executive Committee van de groep die zal ontstaan uit de fusie tussen Bank Degroof en Petercam, onder voorbehoud van de ondertekening van een definitieve fusie-overeenkomst en van de goedkeuring door de toezichthouders.

In afwachting van de afronding van de fusie, zal zij vanaf 6 maart 2015 haar vaardigheden ter beschikking stellen  van Bank Degroof.

Nathalie Basyn is sinds 2013 Deputy CFO International Retail Banking bij BNP Paribas. Zij startte haar carrière bij Procter & Gamble en ging in 1989 aan de slag bij Citibank, waar zij verschillende financiële controlefuncties bekleedde, waaronder die van Retail Bank CFO Europe Middle East & Africa. Nathalie Basyn vervoegde daarna Fortis in 2005, waar zij achtereenvolgens als Head of Corporate Performance Management en Head of Management Control van BNP Paribas Fortis actief was.
Nathalie Basyn (°1962) heeft een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Université Catholique de Louvain en behaalde een MBA aan de Booth School of Business verbonden aan de universiteit van Chicago.

Alexandra Niehe

Head of corporate communications

Thomas Van Rompuy

Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Contact