Nathalie Basyn wordt CFO van de toekomstige groep Degroof Petercam

Nieuwe benoeming binnen directiecomité

Nathalie Basyn zal worden benoemd tot CFO en lid van het Group Executive Committee van de groep die zal ontstaan uit de fusie tussen Bank Degroof en Petercam, onder voorbehoud van de ondertekening van een definitieve fusie-overeenkomst en van de goedkeuring door de toezichthouders.

In afwachting van de afronding van de fusie, zal zij vanaf 6 maart 2015 haar vaardigheden ter beschikking stellen  van Bank Degroof.

Nathalie Basyn is sinds 2013 Deputy CFO International Retail Banking bij BNP Paribas. Zij startte haar carrière bij Procter & Gamble en ging in 1989 aan de slag bij Citibank, waar zij verschillende financiële controlefuncties bekleedde, waaronder die van Retail Bank CFO Europe Middle East & Africa. Nathalie Basyn vervoegde daarna Fortis in 2005, waar zij achtereenvolgens als Head of Corporate Performance Management en Head of Management Control van BNP Paribas Fortis actief was.
Nathalie Basyn (°1962) heeft een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Université Catholique de Louvain en behaalde een MBA aan de Booth School of Business verbonden aan de universiteit van Chicago.

Contacteer ons
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België