Pascal Nyckees wordt COO van de toekomstige groep Degroof Petercam

Pascal Nyckees zal benoemd worden tot COO van de groep

Pascal Nyckees zal benoemd worden tot COO van de groep die zal ontstaan uit de fusie tussen Bank Degroof en Petercam (onder voorbehoud van de ondertekening van een definitieve fusie-overeenkomst en van de goedkeuring door de toezichthouders).
 

In afwachting van de afronding van de fusie zal hij vanaf 4 mei 2015 zijn competenties ten dienste van Bank Degroof stellen.

Pascal Nyckees beschikt over een ruime internationale ervaring in Business Operations & Technology in de financiële dienstverlenings- en betalingssector. Hij startte zijn carrière in 1986 bij KPMG. Daarna ging hij aan de slag bij Citigroup/Citibank waar hij in verschillende Europese landen diverse directiefuncties bekleedde, zoals Head Retail Banking, COO en Operations Director. Tussen 2010 en 2014 werd hij benoemd tot Managing Director van Accenture Strategy en vervolgens ging hij als Global Head of Back Office Operations aan de slag bij Assicurazioni Generali.

Pascal Nyckees (°1963) is afgestudeerd aan de Solvay Business School in 1986 en heeft het International Executive Program van INSEAD gevolgd.

Contacteer ons
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Alexandra Niehe Head of corporate communications
Thomas Van Rompuy Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam
Over Degroof Petercam België

Degroof Petercam is een leidende financiële instelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Als onafhankelijke groep in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, staan we ten dienste van private en institutionele beleggers.

Onze cliënten genieten een unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services. De totale activa van onze cliënten binnen de respectievelijke métiers (onder beheer, onder administratie en in bewaring), bedragen bijna 75 miljard euro.

De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt meer dan 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland en Italië. 

Degroof Petercam België
Brussel
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel
België