Succesvolle private plaatsing van converteerbare obligaties door Greenyard Group

Greenyard Group heeft de succesvolle plaatsing aangekondigd door FieldLink, een 100% dochtervennootschap van Greenyard, van de uitgifte van een converteerbare obligatie met vervaldatum in 2021 en voor een bedrag van 125 miljoen euro. De door Greenyard gewaarborgde obligaties zijn converteerbaar in nieuw uit te geven gewone aandelen van Greenyard nv.

Degroof Petercam trad op als ‘joint bookrunner’ voor deze transactie.

De obligaties bieden een vaste jaarlijkse coupon van 3,75% die vanaf 22 juni 2017 op halfjaarlijkse basis uitgekeerd zal worden.

De conversieprijs van de converteerbare obligaties, die een nominale waarde hebben van EUR 100.000, werd vastgelegd op EUR 17,43. Dat komt neer op een premie van 25% in vergelijking met de volume gewogen gemiddelde prijs van het aandeel van Greenyard op Euronext Brussel tussen het openen en het sluiten van de beurs op 8 december 2016.  De plaatsing van converteerbare obligaties gebeurde via een versnelde bookbuilding procedure. De obligaties werden uitsluitend geplaatst bij institutionele beleggers.

Voor meer informatie kun je het persbericht van Greenyard bekijken.

Alexandra Niehe

Head of corporate communications

Thomas Van Rompuy

Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met