Top posities voor Degroof Petercam in 2015 Europese Private Placement League Tables van S&P, PPM en Dealogic

Standard and Poor’s (S&P) Rating Services en Private Placement Monitor (PPM) hebben hun 2015 Private Placement League Tables gepubliceerd. Deze private plaatsingen van obligaties vertoonden een sterke groei met een volume van € 12,8 miljard via 146 private plaatsingen van obligaties.

Degroof Petercam staat gerangschikt als:

- #2 in de Benelux met €585 miljoen, opgehaald over 7 transacties
- #4 in Frankrijk met €332 miljoen, opgehaald over 6 transacties
- #5 in Europa met €917 miljoen, opgehaald over 13 transacties

Dealogic publiceerde eveneens een overzicht van de Europese markt voor private plaatsingen. Hun rangschikking is gebaseerd op 103 transacties met een totaal volume van € 8,4 miljard in 2015. Degroof Petercam staat ook hier gerangschikt als #5 in Europa.

Alexis Meeùs, CEO van Degroof Petercam Corporate Finance: “Deze marktoverzichten bevestigen de structurele verandering in het financieringslandschap in Europa en het feit dat middelgrote ontleners steeds meer toegang krijgen tot de private schuldmarkt.”

Gautier Bataille, Hoofd van Financial Markets: ”Deze awards zijn een erkenning van onze expertise in ‘debt capital market advisory’ en onze plaatsingscapaciteit in Europa. Hiermee bevestigen we naar onze klanten dat we de onafhankelijke referentiepartner zijn voor hun kapitaalmarkt transacties.”

Voor meer informatie over de methodologie: S&P & PPM: klik hier | Dealogic: Klik hier

Publicatie Dealogic

PDF - 137 Kb

Alexandra Niehe

Head of corporate communications

Thomas Van Rompuy

Senior Executive Advisor - media relations, economics, Bank Degroof Petercam

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand beleggingshuis met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Als privébedrijf in handen van familiale aandeelhouders met een langetermijnvisie, zit onafhankelijkheid er bij ons ingebakken, zowel in onze structuur als in onze mindset. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise. 

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services. 

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 86 miljard euro (op 31.12.2021). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.

Neem contact op met